Робиться все дуже швидко – шеф-кухар солить і перчить, вичавлює сік лайма, злегка обвалює шматочки в борошні і смажить на середньому вогні 5-7 хвилин. Можна подавати з будь-яким гарніром або додавати салат. Як свідчить легенда, саме молоки оселедці були улюбленою закускою російського Казанови Григорія Распутіна.
Риб'ячі молоки дуже корисний продукт, у якому поєдналися такі компоненти: Вітаміни: В, РР, С, Е. Макро- та мікроелементи: фосфор, залізо, магній, натрій, калій, кальцій. Жирні кислоти Омега-3
Молоки містять повноцінні тваринні білки і тому дуже поживні. З молок осетрових, лососьових та інших риб одержують білки (протаміни), які в комплексі з рядом лікарських речовин продовжують дію цих речовин, а також використовуються як антидот при передозуванні гепарину.