Як і скільки варити свинячу печінку?

0 Comments 23:52

У каструлі закип'ятіть воду. Засуньте туди печінку, доведіть до кипіння і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 40-50 хвилин. Якщо у вас маленькі скибочки, вистачить і 20 хвилин. Періодично забирайте піну, яка утворюється на поверхні.20 Mar 2020

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінка. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

На повільному вогні готуємо 20 хвилин.

Як варити яловичу печінка на плиті Покладіть печінку та варіть її на повільному або середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40–45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Соліть печінка за 4–5 хвилин до готовності.

Related Post

Як швидко фреон вийде з холодильникаЯк швидко фреон вийде з холодильника

Як швидко йде фреон? Нормою вважається витік, що залишається в межах 50-100 грамів холодоагенту на рік. Для її заповнення достатньо раз на два-три роки проводити дозаправлення системи. Але якщо вам

Як поставити хорошу погоду у майнкрафті?Як поставити хорошу погоду у майнкрафті?

Команди консолі, попередньо доступні гравцеві, надають можливість вплинути на стан погоди, включаючи кількість часу: / weather rain <time> (дощ/снігопад); /weather thunder <time> (гроза); /weather clear <time> (ясна погода). Перша команда

Навіщо п'ють альмагель?Навіщо п'ють альмагель?

Алмагель. гострий гастрит; хронічний гастрит із підвищеною та нормальною секреторною функцією шлунка (у фазі загострення); Алмагель А нейтралізує вільну соляну кислоту в шлунку, що призводить до зменшення активності шлункового соку,