При регулярному вживанні соду може впливати на нервову систему, покращити пам'ять та концентрацію та скоротити кількість головного болю. Більше того, харчова сода — чудовий антисептик та протизапальний засіб, вона допоможе зміцнити імунітет і, наприклад, зменшити біль у горлі, якщо ви вже захворіли.Apr 28, 2021
вивести шлаки, токсини та скупчення важких металів із організму — для цього корисно пити соду натще; розчинити відкладення в кістковій системі, а також каміння в нирках – для цього корисно пити чайну соду з водою.
Не можна вживати содовий порошок у сухому вигляді, запиваючи водою. З нього готують розчин. Для цього гідрокарбонат натрію гасять невеликою кількістю окропу. Спочатку краще використовувати для олужування мінімум соди: на кінчику чайної ложки
Тому розчин харчової соди радять пити «для профілактики та лікування онкологічних захворювань, пом'якшення кашлю при застуді, відбілювання зубів, лікування грибкових захворювань та хвороб шлунково-кишковий тракт".