Як готують розчин глюкози?

0 Comments 04:20

Розчин готують в асептичних умовах масо-об'ємним способом. Глюкозу розчиняють приблизно 2/3 об'єму води для ін'єкцій, додають при перемішуванні натрію хлорид і 0,1 М розчин кислоти хлористоводневої до рН 3,0-4,1 (4,8-5,2 мл), об'єм розчину доводять водою для ін'єкцій до необхідного обсягу.

Рецепт приготування

  1. Для початку підготуємо усі необхідні нам інгредієнти.
  2. Насипте цукор у каструлю з товстим дном.
  3. Влити воду у цукор.
  4. Поставте каструлю на вогонь і дайте цукру розчинитись у воді, а потім доведіть сироп до кипіння.
  5. Влийте лимонну кислоту і варіть близько 25-30 хвилин, поки сироп не загусне.

З собою мати кухоль, чайну ложку, близько 500 мл чистої негазованої води. Вимірюється цукор натще, потім порошок глюкози(видається в Центрі) ретельно розлучається в 250-300 мл води і випивається повільно (протягом хвилини), Початок прийому розчину глюкози вважається початком тесту

Спочатку визначається рівень глюкози у крові натще. Після цього протягом 5 хв треба випити 75 г. (5 пакетів по 15 г.) глюкозирозчиненої в одній склянці (250 мл) води. Під час проведення проби в осіб із надмірною вагою, глюкозу додають із розрахунку 1 г на 1 кг маси тіла, але не більше 100 г.

Related Post