Як скласти меню для правильного харчування?
Складання плану живлення
- Складіть план із страв на тиждень. …
- Шукайте нові рецепти. …
- Намагайтеся їсти одну й ту саму страву не більше двох разів на тиждень. …
- Намагайтеся готувати такі страви, які можна їсти і наступного дня. …
- Вважайте калорії. …
- У вас завжди мають бути альтернативні варіанти.
Які страви можна їсти за умови правильного харчування?
Продукти для правильного харчування
- овочі з низьким вмістом крохмалю;
- капуста (морська);
- м'ясо птиці (біле), кролятину;
- яєчний білок;
- булгур, бурий та дикий рис, овес, кус-кус, гречана крупа, полба;
- макаронні вироби із твердих сортів пшениці;
- житні та мультизлакові хлібці;
- цільнозерновий хліб;