Як готувати нирки яловичі без запаху в домашніх умовах швидко та смачно

0 Comments 04:54

Як вимочити яловичі нирки, щоб не було запаху?

Позбутися запаху яловичих, або свинячих бруньок допоможе замочування у воді від 4 до 12 годин у воді з додаванням оцту, або соди. Нирки краще розрізати, або надрізати, воду необхідно міняти щогодини. Можна також вимочувати нирки в теплому молоці, але його також треба міняти щогодини.

Чи потрібно вимочувати яловичі бруньки перед приготуванням?

Перед варінням яловичі нирки необхідно вимочити у холодній воді протягом 2-3 годин. Потім нирки потрібно довести 2 рази до кипіння (щоразу воду слід змінити, а нирки промити).

Related Post

Як зробити домашню рікоттуЯк зробити домашню рікотту

Як роблять рикотту? Рікотту виробляють з теплої молочної сироватки – рідини, яка залишається після стулення молока, приготування моцарелли або інших сирів. В результаті нагрівання згортаються білки: альбумін та глобулін. Після

Як старий фарш зробити смачнимЯк старий фарш зробити смачним

Як покращити смак старого фаршу? З фаршем добре поєднуються прянощі. Їхній вибір залежить від того, який тип м'яса був використаний. Універсальною приправою можуть стати такі варіанти, як хмелі-сунелі, карі, куркума.

Як підключити 1с на серверЯк підключити 1с на сервер

Для підключення клієнта 1С:Підприємства для налагодження, необхідно у параметрах запущеної програми ("Файл" > "Налаштування") дозволити налагодження в поточному сеансі та вказати сервер налагодження: Після цього підключити необхідний клієнт для налагодження