6 годин Час варіння яловичого бульйону становить від 2 до 6 годин. Головне, робити це на повільному вогні та й каструлю повністю кришкою – при варінні із закритою кришкою бульйон стає каламутним. У процесі закипання, кипіння та всієї варіння яловичого бульйону утворюватиметься пінка.
М'ясо вариться близько 2-2,5 годин, якщо його не розморозити – час збільшується. Щоб приготувалося швидше, поріжте яловичину на невеликі шматочки однакового розміру. Щоб переконатися, що яловичина зварилася, дістаньте її з бульйону і проткніть вилкою чи ножем.
Скільки варити м'ясо – таблиця
Вид м'яса | Час відварювання |
---|---|
Яловичина | 60 – 90 хвилин |
Телятина | 30 – 60 хвилин |
Свинина | 40 – 80 хвилин |
Бараніна | 1 – 2 години |
•Jan 4, 2022