Скільки варити лобстера? Лобстер покласти у велику каструлю з киплячою водою – важливо, щоб лобстер був у воді повністю. Разом з лобстер знову доводимо воду до кипіння, зменшуємо вогонь до середнього і варимо 10-15 хвилин, прикривши кришкою.
15 хвилин У велику каструлю налити води, довести до кипіння, додати велику морську сіль, кілька горошин запашного перцю, лавровий лист. Можна додати зелень петрушки або кропу, як при варінні раків. Закласти лобстера у воду, ще раз довести до кипіння та варити близько 15 хвилин, залежно від розміру.
інструкції
- Наповніть велику каструлю достатньою кількістю води, щоб накрити омарів. …
- Коли вода закипить, візьміть омарів за спину і спочатку помістіть їх у киплячу воду головою. …
- Закрийте каструлю з бульйоном кришкою і знову доведіть воду до кипіння, готуючи омара протягом 8 хв.