Як довго варити м'ясо лося?

0 Comments 22:11

3 години Варіть лосятину протягом 3 годин. Якщо шматки м'яса вийшли не дуже великими, час приготування можна скоротити до 2 годин 30 хвилинале не менше. В кінці варіння додайте сіль та лавровий лист. Дуже важливо не пересолити м'ясооскільки в ньому міститься досить багато власних солей.

Народна чутка рекомендує вимочувати м'ясо для того, щоб відбити сторонні запахи. Вважається що м'ясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. М'ясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3 години.

М'ясо лося потрібне попередньо вимочити у холодній воді протягом 6-10 годин, змінюючи воду. Нарізати великими шматками, добре вимити.

Related Post

Як можна приготувати печінку яловичою дієтаЯк можна приготувати печінку яловичою дієта

Чи можна їсти яловичу печінку на дієті? Багато дієт допускають введення в раціон саме яловичої печінки.. При схудненні цей продукт є особливо корисним, оскільки є джерелом білка, вітамінів, мінералів. У

Як називалося місто Тверь за радянських часів?Як називалося місто Тверь за радянських часів?

20 листопада 1931 року Тверь була перейменована на Калінін на честь уродженця Тверської губернії М. І. Калініна. У ході Великої Вітчизняної війни 14 жовтня 1941 року місто було захоплене частинами

Як скинути клеми акумулятора автомобіля правильноЯк скинути клеми акумулятора автомобіля правильно

Послабте гайку маси, яка, зазвичай, прикручена до «мінусу». І, нарешті, зніміть клеми: спочатку мінусову, а вже потім плюсову. Якщо знехтувати цим правилом і зробити все навпаки, можна спровокувати коротке замикання,