Як довго варити курячу грудку для салату?

0 Comments 22:00

Для відварювання м'яса на салат або для інших страв закладайте грудку у киплячу воду. Коли рідина знову закипить, додайте лаврушку, перець, моркву, часник, петрушку та інші інгредієнти на свій смак. Готовий птах посоліть і залиште в бульйоні на 15-20 хвилин.

Скільки варити куряче філе для салату і для супу Свіже охолоджене філе опустіть у окріп. Додайте пару лаврових листків для покращення смаку. Філе, куплене в магазині, потрібно варити 15-20 хвилин, а м'ясо домашнє курки – 1,5-2,5 години на повільному вогні при відкритій кришці. Після варіння Не витягайте м'ясо відразу.

Максимальний час, протягом якого вариться грудка – 30-40 хвилин. Після цього вона починає втрачати свої гастрономічні якості та просто сохнути. Щоб м'ясо вийшло смачним та соковитим, його краще не класти у холодну воду, а дочекатися, поки вона закипить, після чого викладати грудку у каструлю.

Related Post

Навіщо п'ють Холудексан?Навіщо п'ють Холудексан?

Свідчення Холудексан Профілактика утворення та розчинення холестеринових рентгенонегативних жовчних каменів у хворих з функціонуючим жовчним міхуром і каменів у загальній жовчній протоці (залишкових або рецидивуючих каменів після операції на жовчних

Де жив Ясон?Де жив Ясон?

Ясон був сином царя Йолка Есона. Згідно з класичною версією міфу, він провів дитинство на горі Пеліон і в двадцятирічному віці повернувся до рідного міста, щоб повернути батькові царську владу,