Як довго смажити гриби шиїтаке?

0 Comments 20:45

Залийте водою так, щоб вона повністю покрила гриби, проваріть протягом півгодини та залиште у воді, в якій їх варили, не менше ніж на 8 годин. Краще робити це на ніч, щоб шиїтаке були жорсткими. Зцідіть воду, злегка віджимаючи гриби, але не виливайте її – це чудова основа для супів, соусів, рагу.

Максимальна денна норма шиїтаке – 16-20 г сушених грибів або 160-200 г свіжих. Короля лікарських грибів, шиїтаке, потрібно варити у 3-4 хвилини у невеликій кількості води (на 1 кг грибів потрібно лише 200 мл води).

Шіїтаке – їстівний гриб, з гарними смаковими якостями, який вживають сирим, або залитий сметаною із сіллю, у вигляді салатів.

Related Post

Навіщо дарують соняшники?Навіщо дарують соняшники?

Букет із соняшників символізують вірність та відданість другій половинці. Відповідно до китайських традицій, квітка означає достаток та фінансове благополуччя. Мовою квітів соняшник уособлює успіх, багатство, радість і щастя.Sep 7, 2020

Бірюза в золоті чи сріблі що кращеБірюза в золоті чи сріблі що краще

Яка бірюза краща? Високоякісна натуральна бірюза зустрічається у всіх відтінках від небесно-блакитного до яблучно-зеленого. Це найтвердіший із бірюзових сортів, який відповідно найкраще полірується. Контраст між кольором бірюзи та кольором матриці