Як довго не псується мед?

0 Comments 21:16

Термін придатності меду при кімнатній температурі В ідеалі – від 8 місяців до 1 року, у гермітично закритій тарі – нескінченно довго. Дозволяє зберігати мед при кімнатній температурі, не вище 20 C, у шафі або на балконі.5 днів тому

Старий мед має відмінні смакові та лікувальні властивості, — каже глава селянського фермерського господарства «Мед Уралу» Дмитро Пасічник. – Якщо це правильний мед, який стояв десь у підвалі у склі або в бідоні, його можна їсти через десятиліття.

Насамперед, думка про те, що мед зіпсуватися не може – це міф. Якщо поверхня вкрилася пухкою піною, а запах і смак стали кислими, то продукт краще викинути – він забродив, і навіть їм можна, можливо отруїтися. Ну а якщо мед став густішим, майже твердим – значить, він просто зацукрувався, і це нормально.

Зберігати його в герметичній тарі можна не більше року, а після розтину трохи більше двох місяців.

Related Post

Де знаходиться Олександр Свірський?Де знаходиться Олександр Свірський?

Православний чоловічий монастир, відомий пам'ятками архітектури XVI та XVII ст. Заснований у 1506 р. преподобним Олександром Свірським, ченцем Валаамського монастиря. У монастирі знаходяться мощі святого Олександра Свірського. У 1922 році