Найдовше зберігається м'ясний бульйон (з м'яса тварин та птахів). Зберігаючи при температурі від 4 до 8 ° С (зазвичай така на середній полиці в холодильнику), його можна вживати в їжу протягом цілого тижня, але за умови, що після закінчення кожні два дні його повторно кип'ятити. Інакше він прокисне через 2 добу.10 лют. 2021 р.
Скільки може стояти в холодильнику курячий бульйон?
Отже, скільки можна зберігати курячий бульйон: На столі готовий бульйон слід зберігати лише 1 день. У холодильнику – варто тримати не більше 4 днів. Заморожений продукт не рекомендується зберігати понад 4-5 місяців.
Як зберегти бульйон?
Відправити в морозильну камеру для зберігання при температурі мінус 18 градусів. Також, бульйон можна заморозити у вигляді цеглини – ця заготівля зручніша, оскільки займає менше місця в морозильній камері. Можна зробити кілька таких цеглин бульйону і скласти їх один на одного в морозилці.