Як ділиться меню?

0 Comments 04:06

Принцип складання меню

  • Федеральний закон «Про якість та безпеку харчових продуктів» від 02.01.2000г. …
  • У меню включають такі групи страв: холодні страви та закуски, гарячі закуски, супи та другі гарячі страви, солодкі страви, гарячі та холодні напої, борошняні кулінарні та кондитерські вироби.

Меню (фр. le menu) — список страв та напоїв, що подаються в кафе, ресторані чи барі. У ресторані меню являє собою презентацію пропонованих страв та напоїв.

Залежно від типу підприємства та обслуговуваного контингенту споживачів застосовують різні види меню: з вільним вибором страв; комплексних обідів та обідів за абонементами; денного раціону; дієтичного та дитячого харчування; банкетне.

Related Post

Як прибрати волосся на обличчі в домашніх умовах швидко та якісноЯк прибрати волосся на обличчі в домашніх умовах швидко та якісно

Як прибрати волосся на обличчі раз і назавжди? Давайте визначимо, який із методів епіляції ефективно та назавжди видаляє волосся на обличчі та тілі. Віск (ваксинг). Цукрова паста. Лазерна епіляція …

Як зробити промокод на standoff 2Як зробити промокод на standoff 2

Як зробити промокод? Як створити промокод Введіть назву промокоду. Це може бути будь-яке поєднання символів на кирилиці або латиниці (наприклад, "Подарунок" або "sale22"). Виберіть тип промокоду в залежності від вашого