Як бланшувати перець для заморожування?

0 Comments 06:56

Перці опустити в окріп, довести до кипіння і бланшувати 1,5-2 хвилини. Бланшовані перці обсушити та остудити. Акуратно, щоб не зашкодити, вставити перці один одного. Розкласти перці в пакети для заморожування, закрити та прибрати в морозильну камеру.

Підготувати перець, банки та кришки. у велику каструлю чи таз налити води, коли закипить бланшувати перець і складати у велику чашку, він повинен трохи полежати, щоб стати податливим. Поруч поставити іншу, але вже повну каструлю, з окропом.

Як підготувати перець до заморожування

  1. Ретельно миємо овочі під проточною водою.
  2. Гострим ножем вирізаємо серцевину, видаляємо все насіння і прожилки всередині стручків. …
  3. Ще раз промиваємо стручки від залишків насіння та зрізаних волокон.
  4. Обсушуємо перці паперовим рушником або бавовняною тканиною.

29 Aug 2016

Related Post

Як зробити суцільні виноски у вордіЯк зробити суцільні виноски у ворді

У меню Вигляд виберіть Розмітка сторінки. У своєму документі клацніть місце, куди потрібно вставити знак виноски. У меню Вставка виберіть Виноска. У розділі Розташування натисніть кнопку Виноски або Кінцеві виноски,