Загорніть вибраний вами авокадо у середину шматочка фольги, щільно закривши всі його частини. Покладіть загорнутий авокадо у форму для запікання та поставте в попередньо розігріту духовку. Процес нагрівання м'яко вивільняє оточуючий плід газ та допомагає прискорити процес дозрівання.
Що зробити, щоб авокадо став м'яким?
Якщо у вас є спеціальний зип-пакет, то можна помістити авокадо з будь-яким стиглим плодом туди. Покладіть пакет у тепле місце, не в холодильник. Особливість цього способу в тому, що на дозрівання знадобиться приблизно тиждень або трохи більше. Але після цього ви отримаєте м'який і стиглий фрукт.
Що потрібно зробити, щоб авокадо швидше дозрів?
Як допомогти авокадо швидко дозріти «Найшвидший спосіб, який дозволяє прискорити дозрівання авокадо – покласти не до кінця дозрілі плоди в паперовий пакет із темного паперу (коричневого, сірого або чорного кольорів).