Він відповідає за весь ланцюжок етапів кулінарії, починаючи від свіжості інгредієнтів, способу їх нарізки та підготовки, закінчуючи кінцевим видом виробу, його температурою та ароматом.
Що робить виробник напівфабрикатів?
Характеристики робіт. Ведення складних процесів первинної обробки сировини під час виготовлення напівфабрикатів з м'яса, сільськогосподарського птаха, пернатої дичини, риби осетрових порід; обвалка тушок птиці, лопаткової та грудореберної частин туш великої та дрібної худоби.
Що робить виробник м'ясних напівфабрикатів?
Виробник м'ясних напівфабрикатів виконує підбір крупнокускових м'ясних напівфабрикатів для виробництва натуральних порційних, дрібнокускових та панованих м'ясних напівфабрикатів на механізованих лініях або вручну.