Вдома як можна зробити батон

0 Comments 23:24

Як виготовляють батон?

Батони виробляють з пшеничного борошна вищого, 1-го і 2-го сорти характерної витягнутої форми, вони різняться за рецептурою, деталями форми та обробкою поверхні. Батони випікають на залізних листах або керамічному поду в добре зволоженій пекарній камері за температури 220-250 °C.

Що входить у батон?

Склад батонів та їх калорійність Традиційний склад продукту: пшеничне борошно (вищого, 1 або 2 сорти), олія (або маргарин), вода, цукор, сіль, дріжджі або розпушувачі. Залежно від цього батони можуть бути прісними, солодкими чи солоними.

Related Post

Як можна склеїти силумінЯк можна склеїти силумін

Для склеювання можна використовувати спеціальні однокомпонентні або двокомпонентні склади. Важливо підготувати металеві поверхні, виконати склейку за інструкцією. Для склеювання краще використовувати спеціальні поліуретанові або смоляні клейові склади.8 бер. 2023 р.