Класична черговість подачі страв: салати -> закуски -> супи -> основні страви. Перед подачею страв та напоїв гостям переконайтеся, що вони відповідають фотографіям (зовнішній вигляд страви та подача: стейк-ніж, посуд і т. д.).
Отже, пропонуємо ознайомитись з черговістю подачі страв. Перше, що ставлять на стіл – це хліб із олією. Їх ставлять ліворуч від гостя. ДругеЩо слід принести – холодні закуски.
Усе страви, які ставлять з лівого боку від гостя, офіціант подає лівою рукою, а з правого боку від гостя – правою рукою. Холодні закуски приносять на таці разом із приладами, якими слід користуватися, і ставлять на підсобний стіл. Якщо замовлена риба, потрібно закусочний ніж і виделка, а не рибний ніж і виделка.