В якому Гарнірі багато білків?

0 Comments 22:22

Гречка Це рекордсмен за кількістю білка серед гарнірів.

Насамперед зверніть увагу на бобові: сою, квасолю, сочевицю, маш, зелений горошок. Також високий вміст рослинного білка у шпинату, петрушки, часнику, броколі та капусти кольрабі.

Саме велике кількість протеїну міститься в яєчних білках, білому м'ясі, сирі, сої, квасолі, горіхах. Ці продукти, багаті на білок, знаходяться у вільному доступі і повністю задовольняють норму споживання, незалежно від цілей.

Найбільші білкові крупи

Назва продуктуЗміст білка на 100 г сухий крупиПриблизний рівень засвоєння білка
Гречана крупа10 – 12 г50 – 60%
Вівсяна крупа10 – 12 г50 – 60%
Перлова крупа10 – 12 г50 – 60%
Манна крупа10 – 11 г50 – 60%

•Jan 7, 2021

Related Post

Як можна вилікувати кісту в пазухахЯк можна вилікувати кісту в пазухах

Чи можна вилікувати кісту в носі без операції? Лікування кісти проводиться хірургічним шляхом: її видаляють під час оперативного втручання. Вилікувати кісту консервативно (без операції) можливо, якщо кіста викликана алергічною реакцією.

Як правильно називається шафа для винаЯк правильно називається шафа для вина

Винна шафа – Це не звичайний холодильник, це свого роду винний льох у вас вдома. Виробники з огляду на правила зберігання вина модернізували звичайний холодильник до компактної моделі, що отримала