Найбільша кількість казеїнового білка міститься в молоці кіз та корів. Увага! Казеїн у великій кількості міститься у твердих сортах сиру. Mar 25, 2020
Увага! При нестерпності казеїну не можна вживати молочні продукти.У чому полягає?
- нежирний сир – 0,17;
- сметана 20% – 0,15;
- кефір, кисле молоко – 0,15;
- айран – 0,13;
- кумис – 0,1;
- вершки – 0,1;
- молочний шоколад – 0,05;
- морозиво – 0,03.
Коров'я молоко містить у 300 разів більше казеїнучим молоко людини Коров'я молоко містить у 300 разів більше казеїну (головний білок, що містить вісім незамінних для людини амінокислот), ніж молоко людини.
У нежирному сирі міститься лише 18% казеїну, у жирному – 22%.