У якому молочному продукті більше білка?

0 Comments 01:30

Один із продуктів-лідерів за вмістом білка – це без сумніву сир. Наприклад, у 100 г сиру 0% жирності ТМ «Яготинське» міститься 18 грамів білка при енергетичній цінності 94 калорії.May 10, 2017

Найбільша кількість протеїну міститься в яєчних білках, білому м'ясі, сирі, сої, квасолі, горіхах. Ці продукти, багаті на білок, знаходяться у вільному доступі і повністю задовольняють норму споживання, незалежно від цілей.

У 100 г сиру міститься близько 20 г білка, у той час як у 100 г яєць (у двох великих) – близько 13 г.

Рослинний білок100 г продукту)

  1. Спортивний протеїн: до 75 г
  2. Соєві продукти: 30-50 г (тофу, соєве м'ясо, соєве молоко).
  3. Горіхи: 10-20 г (пекан у середньому містить 10 г білка на 100 г продукту, кешью – близько 13 г, кедрові, лісові та волоські горіхи – 15 г, мигдаль та фісташки – до 22 г, арахіс – 23–26 г).

Related Post

Як правильно зробити подушку для домуЯк правильно зробити подушку для дому

Якої товщини має бути піщана подушка під фундамент? Товщина піщаної подушки зазвичай складає від 100 до 200 мм. При мінімальній товщині піщана подушка під фундамент призначена переважно для вирівнювання основи.

Як часто можна зробити гастроскопіюЯк часто можна зробити гастроскопію

Обмежень за частотою та кількістю досліджень немає. ФГДС організовується стільки разів, скільки потрібно для встановлення діагнозу або контролю процесів, що відбуваються в ШКТ. Як правило, гастроскопія виконується при зверненні пацієнта