Кава Мокко (Moccoccino) – схожий на капучіно та кава Латте з шоколадом. Але більше солодкий і містить менше кава, через що не дає тих відчуттів, які дає кава. Фраппе (Frappe) кава з крижаною крихтою, приготоване на основі подвійного еспресо, з додаванням молока та роздроблених кубиків льоду.
Вчені дійшли висновку, що самий корисний спосіб приготування кава – це фільтр-кава (Filtered coffee або drip coffee). Це кава, приготовлений методом одноразової протоки гарячої води через шар меленого, що знаходиться на фільтрі. кава.
Мокачине Моккачіно представляє різновид латте і готується на основі еспресо, гарячого молока та шоколаду. Незважаючи на італійську назву (mocaccino, caffè mocha), цей напій повністю має американське походження.