Важливо знати, що сало, у тому числі і солоне сало, треба загорнути щільно в поліетиленові пакетиперед тим як поставити їх в морозилку. Це необхідно зробити, щоб перетнути доступ повітря, яке погіршить значною мірою смакові та кулінарні якості сала.
Чи можна сало загортати у фольгу?
Викласти по кілька шматочків сала на фольгу, між шматочками сала кладемо лавровий лист і запашний перчик горошком до смаку. Сало викладається або шкірка до шкіри, або сало до сала. Загорнути фольгу щільно, покласти сало в миску і відправити в холодильник на 4-5 днів.
Чим обернути сало?
Для цього шматочки копченого сала загорніть у полотняні ганчірочки, потім щільно оберніть поліетиленом і покладіть у морозилку. Якщо потрібно тримати сало у холодильнику досить довго, спробуйте зберігати його у банках. Для цього підійдуть будь-які 2-3 літрові скляні банки.