У чому вимочувати дике м'ясо?

0 Comments 22:03

Навіщо вимочують м'ясо Вважається що м'ясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. М'ясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3:00.

М'ясо потрібне вимочити у великій кількості води приблизно 8-10 годин. Воду міняти потрібно разів 8-10. В останній воді краще розчинити оцет до слабокислого розчину. В процесі вимочування і під впливом оцтової кислоти м'ясо стає м'якшим і зникає запах.

Є безліч способів прибрати запах з м'яса дикого кабана, всі вони зводяться до наступних прийомів:

  1. вимочування у спеціальному розсолі
  2. маринування
  3. шпигування ароматними овочами
  4. копчення
  5. змішування з іншими видами м'яса

07-Apr-2020

Related Post

Як підключити бездротову клавіатуру smartbuy до комп'ютераЯк підключити бездротову клавіатуру smartbuy до комп'ютера

Як підключити бездротову клавіатуру до ПК? Підключення клавіатури Виберіть кнопку Почніть, а потім виберіть Установки > Пристрої > Bluetooth та інші пристрої > Додати Bluetooth або інший пристрій > Bluetooth

Як можна дістатися до метро БауманськаЯк можна дістатися до метро Бауманська

На якому метро Бауманська? "Бауманська" – станція Московського метрополітену на Арбатсько-Покровської лінії. Розташована в Басманному районі (ЦАО) вздовж вулиці Спартаківської поблизу її перетину з Бауманської. Названа на честь революціонера Миколи