У чому секрет розсипчастого рису?

0 Comments 20:59

Секрет простий: рису потрібен деякий час, щоб увібрати в себе вологу. А при сильному вогні вона швидше випарується. Не можна часто заважати рис у процесі приготування. Заважати рис можна тільки до того, як вода закипить.28 May 2020

Що залежить від промивання Але рис не вийде розсипчастим, якщо перед приготуванням не промити крупу у холодній воді. Так видаляється зайвий крохмаль. А якщо замочити крупу на 30 хвилин, то можна скоротити час приготування і не розварити крупу.

1. Додати рисовий оцет – Мал, вбираючи його, трохи розбухає і стає липким. 2. У гарячий Мал додати підсолодженого окропу, перемішати і залишити набухати на 20 хвилин.

Рис злипається через крохмаль, який виділяється при варінні. Його кількість можна зменшити, якщо заздалегідь промити Мал, а також правильними пропорціями води.

Related Post

Коли діє холосасКоли діє холосас

Як діє холосас на організм? Холосас має жовчогінну, гепатопротекторну дію. Відновлює та підтримує нормальну функцію гепатоцитів, попереджає хронізацію процесу, відновлює відтік жовчі, нормалізує стан імунної системи; має протизапальну, сечогінну дію,

Веф коли бувВеф коли був

20-24 січня 2020 року пройшов 50 ювілейний Всесвітній економічний форум. Наприкінці 2020 року передбачалося, що у 2021 році через складну епідеміологічну ситуацію в Європі спеціальне щорічне засідання Всесвітнього економічного форуму