У чому різниця між стейком та біфштексом?

0 Comments 23:50

На перший погляд, обидві страви є шматком смаженої на вогні яловичини. Проте, різницю між ними існують. Стейк готують із певної частини туші – для кожного виду кухар вибирає конкретний шматок. Для біфштексу відрізають центральну частину вирізки.

Біфштекс (від англ. beef – яловичина і steaks – шматки), стейк-філе – блюдо зі смаженої яловичини, спочатку один із видів стейку, стейк з головної частини вирізки.

Біфштекс – Це шматок яловичини, обсмажений на сковороді. У класичному виконанні страви м'ясо береться з головної частини вирізки. Ромштекс – це також шматок яловичини зі спинної частини, відбитої та обсмаженої в паніровці до золотистої скоринки.

Стейк – це добре обсмажений з двох боків шматок м'яса. Його прийнято готувати з різних видів м'ясаале в основному це яловичина або свинина. Ідеальним вважається м'ясо молодого бичка, відгодованого якісним зерном (у США – кукурудзою, Австралії – пшеницею). М'ясо для стейка вирізують лише поперек волокон.

Related Post

Де знаходиться країна Сирія?Де знаходиться країна Сирія?

سُورِيَا), повна найменування — Сирійська Арабська Республика (САР) (араб. Джумхурія аль-Арабія ас-Сурія) — держава на Близькому Сході, що межує з Ліваном та Ізраїлем на південному заході, з Йорданією на півдні,

Як передається кліщовий енцефаліт від людини до людини?Як передається кліщовий енцефаліт від людини до людини?

Важливо: кліщовий енцефаліт не передається від людини до людини! УВАГА! Вірус не передається від зараженого людини іншому здоровому людині. Залежно від форми хвороби його проявами є лихоманка, біль голови, судоми,