У чому різниця між позами та буузами?

0 Comments 04:20

Вважається, що пози (бууза) — один із варіантів китайської страви баоцзи (кіт. 宝子), звідки походить і назва страви, але на відміну від китайського аналога. начинка в буузах виключно м'ясна. Крім того, баоцзи завжди роблять з дріжджового тіста, тоді як для бууз це лише один з різновидів.

Хінкалі варять у великому обсязі води, а ось для приготування бууз використовується спеціальна каструля – пізниця. Буузи в ній готуються на спеціальних ґратах на пару приблизно 20-25 хвилин, тому і бульйон потім у них виходить ніжний та смачний. Один з найголовніших етапів приготування та хінкалі, і бууз – їхнє ліплення.

Загальне у двох страв те, що це м'ясна начинка, обгорнута тістом та приготовлена ​​на пару. Але на цьому вся схожість закінчується. Манти люблять різноманітність у начинці, цибулю та приправу з яскраво вираженим смаком. Буузи більш консервативні, але не менш смачні.

– По суті, пози – Ще один різновид пельменів. Відрізняються вони розмірами (діаметр однієї штуки – 5-8 сантиметрів), формою (це не «вуха», а «мішечки») та ступенем подрібнення начинки – пози кладеться рубане, а не прокинуте м'ясо, – пояснював «Life».

Related Post

Як пишеться смажена у олії риба?Як пишеться смажена у олії риба?

А ось у пасивних причастях минулого часу н подвоєна: смажена на олії риба, смажені з цибулею гриби, смажені на вугіллі м'ясо. Впізнати причастя, як правило, допомагають залежні або пояснювальні слова,

Карась підмосков'я колиКарась підмосков'я коли

Найкращим часом для лову карася у водоймах Підмосков'я вважається кінець квітня та травень місяць, так званий переднерестовий жор. Коли починає клювати карась у Московській області? Активне клювання карася починається зазвичай