аромат Cinzano містить яскраво виражені полинові нотки, в запаху Martini домінують солодкі коріння та прянощі; смак «Чинзано»гіркіший і може здатися різким; «Мартіні» проявляє властивості «полинного вина» у післясмаку, на фініші гіркі трав'яні відтінки стають більш відчутними.
Чинзано Б'янко рекомендується подавати за нормальної температури 8-12 градусів. Вермут попередньо охолоджують або п'ють, додавши кілька кубиків льоду в келих. Якщо напій переохолодити, його букет не розкриється.
Cinzano Asti (Чинзано Асті) – це ігристе вино виробляється тільки з одного сорту солодкого винограду Moscato Bianco (Білий мускат), тому насолода смаку Асті натуральна і обумовлена наявністю цукру у винограді, міцність – 7%.
Мартіні і вермут – це те саме. Якщо бути точними, то Мартіні — це бренд, марка, під якою випускають вермути. Мартіні б'янко, Мартіні Россо, Мартіані драй.