Смакові якості м'яса цісарки Кістки не великі, набагато тонші порівняно з курячими. Крізь тонку шкіру проглядається м'ясо червоного кольору, тушка здається бурою. Боятися не варто. Просто м'ясо цісарки містить велику кількість гемоглобіну.
За білковим складом м'ясо цесарок набагато більш насичено, ніж в інших одомашнених птахів; воно містить близько 95% амінокислот. Такий м'ясний продукт корисний у постійному раціоні як дорослих, і дітей; особливу користь приносить хворим, пенсіонерам та вагітним жінкам.
На смак м'ясо цісарки нагадує фазана, містить менше жиру, ніж курка, а за кількістю вітамінів, мікроелементів, білка та амінокислот перевершує іншу свійську птицю та дичину.