У чому різниця м'яса курки та цісарки?

0 Comments 21:09

Смакові якості м'яса цісарки Кістки не великі, набагато тонші порівняно з курячими. Крізь тонку шкіру проглядається м'ясо червоного кольору, тушка здається бурою. Боятися не варто. Просто м'ясо цісарки містить велику кількість гемоглобіну.

За білковим складом м'ясо цесарок набагато більш насичено, ніж в інших одомашнених птахів; воно містить близько 95% амінокислот. Такий м'ясний продукт корисний у постійному раціоні як дорослих, і дітей; особливу користь приносить хворим, пенсіонерам та вагітним жінкам.

На смак м'ясо цісарки нагадує фазана, містить менше жиру, ніж курка, а за кількістю вітамінів, мікроелементів, білка та амінокислот перевершує іншу свійську птицю та дичину.

Related Post

Як правильно називається шапочка для плаванняЯк правильно називається шапочка для плавання

Які бувають шапочки для басейну? Крім силіконових та латексних існують ще й тканинні шапочки. Вони відмінно підходять для плавання, тому що не доставляють взагалі ніяких незручностей і не тиснуть на

Як правильно в'їжджати на кільцевий рухЯк правильно в'їжджати на кільцевий рух

Як правильно в'їжджати на круговий рух? Якщо на широкому шосе зустрівся круговий рух, правила такі: Для в'їзду на кільце можна скористатися будь-якою смугою. Якщо з'їжджати з перехрестя необхідно вже на

Як правильно назвати з'єднання за номенклатуроюЯк правильно назвати з'єднання за номенклатурою

Назва з'єднання складається з приставки (вказуються другорядні характеристичні групи, вуглеводневі радикали), кореня (головний вуглеводневий ланцюг, основна циклічна або гетероциклічна структура), суфікса, в якому вказується ступінь ненасиченості: ан-, -ен, -ін, а