У чому полягає робота ресторатора?

0 Comments 23:48

Ресторатор – людина, що регулює роботу кав'ярні, ресторану, мережі фаст-фуду та інших закладів у сфері харчування та ресторанної справи. Його робота пов'язана з усіма аспектами обслуговування відвідувачів: він має створити атмосферу закладу, регулювати роботу всіх співробітників, стежити за якістю послуг.

Ресторатор (фр. restaurateur) – творець, власник ресторану (мережі ресторанів). Підприємець, який розробляє концепцію ресторану та реалізує її у створенні свого закладу чи реалізації проекту ресторану на замовлення.

Повинен знати Ресторатор повинен володіти знаннями відразу в кількох областях. Насамперед, він повинен добре розбиратися в процесі закупівлі продуктів та приготування страв. Часто ресторатор, в рамках концепції ресторану, сам вибирає шеф-кухаря. Також він повинен володіти кадровими питаннями, тобто.

На етапі відкриття він відповідає за підбір персоналу, оформлення інтентер'єрів, бере участь у розробці загальної концепції, меню та винної карти. Надалі, завдання керуючого рестораном входить фінансова звітність, просування, маркетинг, спілкування з постачальниками, відвідувачами, організація роботи колективу.

Related Post

Коли роблять підсадку екоКоли роблять підсадку еко

Найчастіше процедура виконується на 2-6 добу їх розвитку. Крім цього, пацієнтка має бути поінформована, на який день циклу здійснюється підсадка ембріонів. Оптимальним періодом для проведення маніпуляції вважаються 6-8 добу від

Vmdk як підключитиVmdk як підключити

Підключення vmdk файлу у провіднику Windows Explorer Для цього потрібно перейти до каталогу, де зберігається файл VMDK. У провіднику Windows клацніть правою кнопкою миші файл і виберіть пункт «Map Virtual

Як зробити рекламу на аркуші а3Як зробити рекламу на аркуші а3

Як самостійно зробити рекламну листівку? Як створити рекламну листівку виділяти суть рекламного пропозиції слід великим шрифтом, що відразу кидається в очі і викликає бажання переглянути інформацію листівки до кінця, середнім