Найпопулярніші професійні форми для випікання хліба – це стандартні "цеглинки" або "буханки": Л10, Л11, Л7. Далі за популярністю йдуть круглі та овальні форми, а також "батонниці" та форми з кришками для тостового хліба.23 березня. 2019 р.
У чому краще випікати хліб у духовці?
Силіконізована, із силіконом, із силіконовим покриттям – те що потрібно! Такий папір найчастіше двосторонній, і його можна використовувати кілька разів. Це зручно! Розмір стандартного листа для випічки 40х60 см.
На чому краще пекти хліб?
Тефлоновий килимок. На нього викладається хлібна заготівля та вирушає у піч. Килимок використовують, щоб хліб не прилип до поверхні, де його випікають. Зазвичай килимок посипають висівками або борошном грубого помелу це допомагає утворитися скоринці на дні буханця.