Як замаринувати курку для шашлику, щоб вона була соковитою?
Замаринуйте курячу грудку в майонезі. Такий маринад чудовий тим, що в ньому є і олія, і гірчиця. Гірчиця розм'якшує волокна м'яса, а масло дає піджаристу скоринку. Результат вас приємно здивує – шашлик з курячого філе вийде соковитим, м'яким та не пересушеним!
Як правильно маринувати курку?
Як приготувати лимонний маринад?
- Часник очистити та роздавити ножем.
- Лимон нарізати великими кубиками. Гілочки розмарину порвати руками.
- З'єднати лимони та розмарин. Добре розім'яти інгредієнти руками.
- Додати часник, олію, перець і шафран, ретельно перемішати.
- Маринувати курку від 5 до 12 години.