У чому користь розмарину?

0 Comments 20:41

У народній медицині розмарин використовують при порушенні травлення, запорах, здутті живота та діареї. Фахівці стверджують, що протизапальні та стимулюючі властивості активних речовин розмарину допомагають регулювати рух їжі у шлунково-кишковому тракті.

Дуже важливо, що розмарин не втрачає свій аромат при тривалій тепловій обробці, тому його можна додавати при жарінні, гасінні або запіканні продуктів. Розмарин додають у соуси та супи, а особливо добре він підходить до страв із сиру. Декілька листочків розмарину можна додати до десерту.

Чай з розмарином – Це відмінний засіб для профілактики та лікування цілого ряду захворювань. Його використовують не тільки для надання бадьорості та активізації розумової діяльності (хоча властивість розмарину прискорювати кровотік дуже сприяє більш швидкому та розважливому мисленню).

Related Post

Як довго можна зберігати камамбер?Як довго можна зберігати камамбер?

Справа в тому, що справжній фермерський Камамбер зберігається до 30 днів, під час яких відбувається процес його дозрівання Якщо з'являється яскраво-контрастна пліснява: чорна, червона – сир зіпсований. Якщо пухнаста, нехай

Як називається продовження книги Гордість та упередження?Як називається продовження книги Гордість та упередження?

Що ще почитати: як «Гордість та упередження» Нортенгерське абатство. Джейн Остін Якщо любите Джейн Остін… переконайтеся, що ви прочитали всю Джейн Остін! … Щоденник Бріджіт Джонс. Хелен Філдінг … Джейн