Навіщо замочують пшоно?

0 Comments 04:26

Правильне вживання зерна передбачає ще й попереднє замочування. Саме замочування допомагає нейтралізувати фітинову кислоту, що міститься в зернах, яка може з'єднуватися в кишечнику з кальцієм, магнієм, міддю, залізом і цинком і перешкоджати тим самим їх засвоєнню.

Вона заважає організму засвоювати повною мірою вітаміни та мінерали, які містяться у крупах. Якщо пшоно або булгур не пройшли попереднього замочування, наш організм не отримає заліза, магнію, кальцію, цинку, фосфору, вітамінів групи В.

Крупа повинна трохи пузиритися. Варіть близько 20 хвилин або до тих пір, поки рідина не вбереться. Залишіть кашу настоюватися під кришкою на 5–10 хвилин.

Related Post

Як часто користуватися сироваткою для обличчяЯк часто користуватися сироваткою для обличчя

Нанесення сироватки для обличчя має бути щоденним лише в рамках курсу – він повторюється приблизно 1 раз на 3–4 місяці. Тривалість може бути різною (до 3 міс.), але після цього

Як зробити, щоб стало погано і відвезли на швидкійЯк зробити, щоб стало погано і відвезли на швидкій

Як зробити так що б забрали до лікарні? Бригаду швидкої медичної допомоги можна викликати з міського телефону за номером "03" або за стільниковим телефоном (безкоштовно) за номерами: "003", "030", "112".

Як можна надіслати посилку поштою Росії в азербайджанЯк можна надіслати посилку поштою Росії в азербайджан

Скільки йтиме посилка з Росії до Азербайджану? Терміни доставки посилок до Азербайджану Формат номеру Служба доставки Термін доставки R@#########RU пошта Росії від 16 до 27 днів RB#########SG Пошта Азербайджану від