Навіщо замочувати курку у солоній воді?

0 Comments 20:30

Сіль допомагає вбити мікроби в курячому м'ясі. Якщо ви впевнені як продукт, то замочувати курку можна і у звичайній воді. Якщо є підозри, що в курці можуть бути антибіотики, краще замочити її в мінеральній воді. Крім того, мінеральна вода робить м'ясо ніжним і соковитим.

За рахунок витримки в сольовому розчині волокна насичуються вологою і при запіканні м'ясо стає дуже ніжним, м'яким та неймовірно соковитим. Виходить у міру солоним. І смак, і аромат у курки чудові.

Розріжте курку на дві половинки або відразу на порційні шматки та залийте половиною соляної суміші. Залишіть на пару годин, потім промийте курку проточною водою і знову повторіть процедуру, — радить «ЗДОРОВЕДІВ».

Цей спосіб допоможе позбавити м'ясо антибіотиків, якщо ви купуєте його в магазині або у неперевірених продавців. Вимочувати курку можна як у прісній воді з-під крана, так і у мінеральній. Вона теж допомагає позбавити м'ясо від антибіотиків і гормонів, якими "напихують" курок.

Related Post

Як правильно варити пельмені чи вареникиЯк правильно варити пельмені чи вареники

Що вариться швидше за вареники чи пельмені? Зменшуємо вогонь і варимо, періодично помішуючи, вареники – 5-7 хвилин, а пельмені – Близько 10 хвилин. У чому різниця між пельменями та варениками?

Як зняти гіперактивність бронхівЯк зняти гіперактивність бронхів

Який препарат знімає спазм бронхів? Для усунення бронхоспазму застосовують такі препарати, як: бета2-адреноміметики короткої дії або їх комбінація з іпратропією бромідом в інгаляційній формі (2-10 дози кожні 1-4 години залежно

Як зробити фото з фронтальної камериЯк зробити фото з фронтальної камери

Як переключити камеру на селфі? Відкрийте програму Камера, виберіть режим Фото або Портрет, а потім натисніть , щоб перейти на фронтальну камеру. Після перемикання з вертикального режиму до горизонтального камера