Навіщо замочувати цукати у коньяку?

0 Comments 19:51

Справа в тому що сухофрукти в процесі випічки вбирають досить багато вологи. Тому при «дозріванні» кексу велика ймовірність того, що цукати почнуть «цвісти» і псуватися. Тому для такої випічки цукати важливо заздалегідь заспиртувати у алкоголі.

Алкоголь, наприклад, коньяк або бренді, розкривають смак засушених фруктів, роблячи його багатшим і ніжнішим. Можна, можливо замочувати їх і за півгодини до випічки, а можна заготувати про запас і зберігати потім довго, адже коньяк — чудовий консервант.

21.04.2021 р. Найкращий спосіб підготувати родзинки для випічки – дати йому настоятися в коньяку! Особливо це актуально для приготування на святвечір сочіва, а також для пасок, сирної пасхи та іншої великодньої випічки. На Випічці-онлайн ви можете переглянути різноманітні великодні рецепти.

Якщо цукати засохли, чи можна розм'якшити? Можна, але все ж таки згадайте, коли ви їх купували, раптом вже не варто ними користуватися. Для розм'якшення цукатів поваріть їх у цукровому сиропі на повільному вогні, спробуйте на смак раз на 10 хвилин.

Related Post

Як зробити відведення ґрунтових водЯк зробити відведення ґрунтових вод

Відведення ґрунтових вод Захистити основу будівлі та здійснити відведення води допоможе тільки дренажна система фундаменту, що рекомендують встановлювати до зведення будинку. Відведення ґрунтової води від будинку за допомогою глибинної дренажної

Як швидко розтягнути вухаЯк швидко розтягнути вуха

Як розширити вухо? Для початку потрібно проколоти вухо та дочекатися повного загоєння. Після цього беруть пряму розтяжку або спіраль, все залежить від ваших особистих переваг, і поступово розширюють отвір, пропихаючи