Черевий називають кишки домашніх копитних тварин, які використовуються у виробництві м'ясних виробів. Черева проходить через кілька етапів обробки: її прочищають, просолюють, висушують, а потім розфасовують в упаковки та використовують для виготовлення ковбаси, сосисок, сардельок, купатів та інших м'ясних виробів
Чим корисний Кишки свинячі Вітамін В12 відіграє важливу роль у метаболізмі та перетвореннях амінокислот. Фолат та вітамін В12 є взаємопов'язаними вітамінами, беруть участь у кровотворенні. Нестача вітаміну В12 призводить до розвитку часткової або вторинної недостатності фолатів, а також анемії, лейкопенії, тромбоцитопенії.
Поточна версія сторінки поки що не перевірялася досвідченими учасниками та може значно відрізнятися від версії, перевіреної 5 серпня 2022 року; перевірки вимагає 1 редагування.