Навіщо придумали Доширак?

0 Comments 03:43

В ті часи в Японії панував голод і багато людей стояло в чергах за їжею. Момофуку Андо вирішив створити смачну, недорогу та просту у приготуванні локшину. Зрештою він здогадався обсмажувати її в пальмовому маслі, а потім сушити. Вийшов усім добре відомий «доширак», який достатньо залити окропом.

Адже з самого початку Андо відмовився від ідеї випускати просто суху локшину: спосіб приготування локшини, яка могла зберігатися дуже довго. придумали китайці тисячоліття тому. Мета Андо була куди амбіційнішою. Його локшина мала бути не тільки дешевою, але ще й смачною та швидкою у приготуванні.

— «Доширак— це звичайна яєчна локшина швидкого приготування, — каже керівник кейтерингової служби Іван Ануфрієв. — Це попередньо приготовлена, пропарена і висушена локшина, зроблена найчастіше з пшеничного хлібопекарського борошна. Також до складу входять сіль та пальмова олія.

Локшина швидкого приготування була винайдена Момофуку Андо з компанії Nissin Foods у Японії. Вона була випущена у 1958 році під торговою маркою Chikin Ramen. У 1971 році компанія Nissin представила Cup Noodles – перший продукт локшини у чашці.

Related Post

Як писати короткий відгук?Як писати короткий відгук?

Відгук має бути змістовним. Повідомте конкретну інформацію, яка стосується місця, яке ви відвідали. Опишіть, із чим можуть зіткнутися майбутні відвідувачі. Зверніть увагу на те, що робить це місце особливим, повідомте

Як правильно зачеканити чавунну трубуЯк правильно зачеканити чавунну трубу

Як зачеканити чавунну водопровідну трубу? Інший спосіб, як зачеканити чавунну трубу – використання азбоцементної суміші. Процес має дві відмінності: Суха суміш азбестового волокна та цементу готується їх перемішуванням у співвідношенні