Навіщо пастеризують вершки?

0 Comments 00:51

Пастеризація вершків у нашій країні є обов'язковою технологічною операцією при виготовленні будь-якого виду олії. У процесі теплової обробки знищуються мікроорганізми, інактивуються ферменти, вершки набувають відповідного смаку пастеризації та частково затушовуються небажані присмаки у вершках.

Вершки, призначені для нормалізації, пастеризують при температурі 98 ° і швидко охолоджують до 5-6 °.

Вихід: 570-800 г олії з 1 літра вершків.

Related Post

Як інакше називається яєчня?Як інакше називається яєчня?

У російській мові різняться яєчня глазунья, в якій жовток повинен по можливості залишитися цілим, і яєчня-бовкання, в якій яйця перемішуються. Яєчня-балакунка, до якої додається молоко або інша рідина, називається омлет.

Як зняти задній склоочисник на асхЯк зняти задній склоочисник на асх

Як зняти задній двірник Мітсубісі? 0:00Рекомендований кліп · 32 сек. Як зняти двірники на Mitsubishi Outlander XL? Фіксатор піднято вгору, двірник розстопорений. Піднявши повідець так, щоб двірник відійшов від скла,