Навіщо курку замочують у солоній воді?

0 Comments 22:48

За рахунок витримки у сольовому розчині волокна насичуються вологою і при запіканні м'ясо стає дуже ніжним, м'яким та неймовірно соковитим.. Виходить у міру солоним. І смак, і аромат у курки чудові. Nov 15, 2020

Цей спосіб допоможе позбавити м'ясо антибіотиків, якщо ви купуєте його в магазині або у неперевірених продавців. Вимочувати курку можна як у прісній воді з-під крана, так і в мінеральній. Вона теж допомагає позбавити м'ясо від антибіотиків і гормонів, якими "напихують" курок.

Автор матеріалу рекомендує відмовитися від вживання курячих легень, курячої гузки, голови птиці та шкіри. "У легенях багато паразитів та бактерій. Навіть після обробки високою температурою вдається видалити тільки частина їх, які чутливі до високих температур.

Розріжте курку на дві половинки або відразу на порційні шматки та залийте половиною соляної суміші. Залишіть на пару годин, потім промийте курку проточною водою і знову повторіть процедуру, — радить «ЗДОРОВЕДІВ».

Related Post