Цей простий інгредієнт зробить ваші страви смачнішою. У процесі кипіння із борошна у воду виділяється крохмаль. Тому після варіння макаронів залишається білувата каламутна рідина. Більшість людей виливає її в раковину. 8 Apr 2021
По-перше, у таких закладах пасту зазвичай варять в одній і тій же водіпорцію за порцією, не змінюючи її. По-друге, ця вода використовується не тільки для варіння, але й для приготування, точніше, для доведення соусу розуму, з яким паста подається.
Потрібно просто залити цією рідиною посуд та дати трохи постояти. Крохмаль розчинить весь бруд, потім залишиться тільки промити каструлі та сковорідки під водою. Також у крохмалі багато вітамінів та мінералів, тому остуджену воду після варіння макарон можна використовувати і як добрива для кімнатних рослин.
Усього потрібно не виливати воду з-під макарон у раковину. А натомість викласти їх на сковороду, додати півчашки цієї води та пару столових ложок оливкової олії, поставити на вогонь і почати активно заважати. Незабаром замість води, олії та макарон у вас вийде чудова паста з ніжним, розкішним та простим соусом.