Коли додавати зіру

0 Comments 02:04

Як використовувати зіру?

Зіра використовується для ароматизації хлібних та кондитерських виробів, страв із кисломолочних продуктів. Пряний і насичений смак набувають присмачені зірою картопляні супи, риба, овочеві салати, смажені, запечені та тушковані страви зі свинини. Цю приправу часто використовують при засолюванні огірків, помідорів.

Навіщо додають зіру в плов?

Зіра (кумін) У плов додають зіру ще на самому початку приготування, щоб спеція повністю передала свій аромат рису та м'ясу. А деякі кухарі навіть рекомендують попередньо обсмажувати зіру і лише потім додавати решту інгредієнтів страви.

Related Post

Як можна заразитися сказом від хом'якаЯк можна заразитися сказом від хом'яка

Чи можна заразитися сказом від хом'яка? Висновки: З головного мозку кімнатного хом'яка виділено вірус сказу генотипу 1, який можливо представляє небезпеку для зараження на сказ людини і тварин. Чим можна