Кляр м'ясо як зробити

0 Comments 03:57

Як пом'якшити м'ясо для відбивних?

Наріжте м'ясо на порційні шматки та повністю залийте мінеральною газованою водою. Поставте у холодильник на 4 години. Після цього можна приступати до приготування. Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна м'якшими.

Як називається м'ясо у клярі?

Custuleta a la milanesa) – м'ясна страва міланської кухні, що набула широкого поширення в таких країнах Латинської Америки, як Аргентина, Болівія, Бразилія, Чилі, Парагвай, Перу та Уругвай (менш популярно в Мексиці, де обсмажене в паніровці з сухарів м'ясне філе відоме під назвою milanesa).

Related Post

Як увімкнути Алісу в гугле?Як увімкнути Алісу в гугле?

Відкрийте програму Установки та виберіть Програми та сповіщення. Натисніть Розширені налаштування, а потім виберіть Програми за промовчанням → Помічник та голосове введення. Натисніть Помічник та виберіть Аліса з списку. Підтвердьте