Покращує роботу серцево-судинної системи. Зменшує ймовірність розвитку остеохондрозу за рахунок вмісту корисних мікро- та макроелементів. Вгамовує спрагу. Благотворно впливає роботу шлунково-кишкового тракту за умови відсутності заболеваний.13 авг. 2022 р.
Навіщо використовують тан?
Тан відмінно вгамовує спрагу, але ще його використовують як основу для холодних супів та маринадів для риби та м'яса, а також додають у тісто.. Чим корисний. Напій містить сольовий розчин, який нормалізує водно-сольовий баланс. Саме тому його рекомендують за похмілля.
Чим корисний тан для печінки?
Тан допомагає виліковувати нефрити, холецистити, хвороби нирок та печінки.. Тан має бактеріологічні властивості, захищаючи від отруєнь, що особливо важливо в жарких районах. Тан виводить токсини і знижує їхню активність, є дуже хорошим засобом при похмільному синдромі.