Грузді можна смажити з картоплею і як

0 Comments 21:43

Як готувати грузді для смаження?

Грузді рекомендують вимочувати у воді щонайменше 48 годин, у своїй кілька разів змінюючи воду, та був відварити двічі (близько 5 хвилин щоразу), змінивши воду. Потім злити і дати стекти воді, що залишилася. І лише після цього вони можуть бути безпечними.

Які гриби можна смажити з картоплею?

До картопля можна додавати будь-які гриби. Печериці та гливи, а також білі, підберезники та подосиновики можна використовувати без попередньої обробки. А ось інші лісові гриби рекомендують спочатку відварити в підсоленій окропі протягом 20-30 хвилин, щоб з них пішла гіркота.

Related Post

Як користуватися програмою фл студіо 20Як користуватися програмою фл студіо 20

Як розпочати роботу у фл студіо? Для створення нового проекту необхідно натиснути FILE > New (Див. картинку нижче). Перед вами відкриється новий порожній проект. Зверніть увагу на вікно, яке позначено