У парному молоці легкозасвоюваний фосфор та кальцій. Парне молоко зміцнює імунітет та покращує діяльність травлення.
Як правильно пити молоко?
Найкраще пити молоко з температурою парного – це приблизно 39 ° -40 ° градусів. Підігрівати козяче молоко необхідно поступово. Важливо не доводити його до кипіння! При кип'ятінні молоко втрачає більшу частину вітамінів та інших корисних компонентів, а також погіршується його засвоюваність.
Чи можна пити парне коров'яче молоко?
Чи можна пити молоко з-під корови? Можна, якщо корова повністю здорова, дотримано всіх правил зберігання і молоко зберігалося в чистому посуді. «Молоко вважається парним протягом чотирьох годин після доїння. Парне молоко – цінний і, безумовно, корисний продукт.