У м'ясі щуки міститься багато корисних вітамінів та мікроелементів (багато калію, магнію та фосфору, вітамінів групи B). Воно корисне для здоров'я шкіри та слизових оболонок, нервової та травної системи, регулює цукор у крові, є антиоксидантом, позитивно впливає на обмін речовин в організмі.
Як правильно їсти щуку?
Впійманий видобуток проковтується тільки у напрямку з голови – Якщо щука схопила рибу поперек тіла, то перед тим як проковтнути вона швидко розгортає видобуток головою в горлянку. Щука поширена у водоймах північної півкулі.
Чим корисна щука для чоловіків?
Щука: склад, калорійність, харчова цінність. Щука забезпечує наш організм мінералами, корисними для нормального функціонування тканин та систем: Калієм (для серця та судин); Фосфором (для обмінних процесів, балансу кислоти та лугу); Магнієм (для мозку, м'язової та нервової систем);