На першому місці, звичайно ж, субпродукти тваринного походження – печінка, нирки, селезінка. Кількості гемової заліза, Яке засвоюється більш ефективно, ніж мікроелемент з продуктів рослинного походження, у них достатньо. Свиняча печінка найкраща, як лідер за змістом заліза.
Цього можна досягти, вживаючи багаті на залізо фрукти. У деяких продуктах заліза більше, ніж в інших, наприклад, у жменьці інжиру, фініках, абрикосах, гранатах або родзинках.7 багатих залізом фруктів для запобігання анемії.
- Фініки. …
- Абрикоси. …
- Інжир. …
- Родзинки. …
- В'ялені помідори. …
- Чорнослив. …
- гранати.
Jul 5, 2018
ПРОДУКТИ З ВИСОКОМУ ЗМІСТЮ ЗАЛІЗУ:
Назва продукту | Зміст заліза у 100гр | Відсоток добової потреби |
---|---|---|
Ячмінь (зерно) | 7.4 мг | 53% |
Горох (лущений) | 7 мг | 50% |
Печінка яловича | 6.9 мг | 49% |
Жовток курячого яйця | 6.7 мг | 48% |
•Jan 29, 2016