Випікаю обрізаю по потрібних діаметрах збираю в стопочки і щільно пакую в плівку, зберігаю у сухому місціне в холодильнику.
Найоптимальнішим терміном заощадження медових коржів вважається 1 місяць. Щоб відправити заготовки на зберігання, потрібно дочекатися, поки вони повністю охолонуть, потім обернути їх у харчову плівку та поставити у місце, яке захищене від потрапляння сонячного світла.
Для цього слід виконати такі умови:
- З часу випічки має пройти щонайменше 10-12 годин. …
- Випічку слід загорнути в харчову плівку, щоб упаковка вийшла герметичною.
- Відправити у морозильне відділення.
- У замороженому стані коржі можуть бути без втрати якості до одного місяця.
Медовик – 36 годин при кімнатній температурі до +20 градусів і 120 годин при зберіганні в холодильній камері. Торт «Наполеон» — 48 годин, проте термін зберігання десерту, який має у своєму складі консервант, збільшується до 120 годин.